The B&O: Backyard Organizor

The B&O: Backyard Organizer was to have been a linear multipurpose structure for the meadow at Evergreen Museum and Library. Extending along a 400ft straight path, the height of the piece would have varied along its length, allowing it to become walkway, bridge, picnic table, bench, connection, barrier, obstacle, and amenity as needed. Intended to be used by the general public, the proposal was rejected for failing to adhere to federal OSHA regulations requiring handrails to be built along parts of its length.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>